23 Çocuğa Doğum Günü Sürprizi   

featured
BİNGÖL'DE 23 NİSAN ETKİNLİKLERİ ÇERÇEVESİNDE 23 ÇOCUĞA DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ YAPILDI, YETİM ÖĞRENCİLERE DE HEDİYELER ULAŞTIRILDI. (MUHAMMET ALİ ÇİFTÇİ/BİNGÖL-İHA) Bingöl'de 23 Nisan etkinlikleri çerçevesinde 23 çocuğa doğum günü sürprizi yapıldı, yetim öğrencilere de hediyeler ulaştırıldı.
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bingöl’de 23 Nisan etkinlikleri çerçevesinde 23 çocuğa doğum günü sürprizi yapıldı, yetim öğrencilere de hediyeler ulaştırıldı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ülke genelinde olduğu gibi Bingöl’de de korona virüs tedbirlerine göre kutlandı. Valilik ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde öğrencilerin okula gidememesi nedeniyle sürprizler yapıldı. Bu kapsamda bugün dünyaya gelen 23 çocuğun doğum günü evlerinde yapılan pastalı sürprizle kutlandı, ayrıca yetim öğrencilere de hediyeler  gönderildi.

Oğlu Umut Erkam’ın doğum günü olduğunu belirten baba Bilal Alpağu, “Milli Eğitim Müdürlüğü bize güzel sürpriz yaptı. Ailece çok mutlu olduk. Bu özel günde yanımızda oldukları için teşekkür ediyoruz”dedi.

Evinde ziyaret edilip hediye verilen ilkokul öğrencisi Yusuf Arda Balık ise, “Çok mutluyuz hediye geldi. Umarım okullarımız açılır, hastalık biter. Yine okulda buluşmak dileğiyle. Arkadaşlarımızı, okulumuzu çok özledik. EBA TV’den dersleri takip ediyoruz ama çok özledik”ifadelerini kullandı.

Program çerçevesinde bugün doğan 23 çocuğa doğum günü sürprizi yapıldığını anımsatan İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney,  “Elimizde olmayan nedenlerden dolayı bu yıl 23 Nisan’ı farklı formatlarda kutluyoruz. Gazi meclisimizin açılışının 100. yılında yavrularımızdan uzak kalmıştık. Bu hasreti gidermek adına bugün doğan 7-12 yaş arası yavrularımıza tatlı bir sürpriz yaptık. Onlara doğum günü pastası aldık, kutladık. Yavrularımızın yüzlerinde bir tebessüm oluşturmak istedik” diye konuştu. (İHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
23 Çocuğa Doğum Günü Sürprizi   

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin