406 İşyeri Denetlendi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bingöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler “Covid-19 Tedbirleri” kapsamında 406 işyerini denetledi.

İçişleri Bakanlığının 81 ile gönderdiği “Covid-19 Tedbirleri” genelgesi sonrası işyerleri, araca kontrol noktaları denetlenerek vatandaşlara sosyal mesafe, maske ve hijyen konusunda uyarılarda bulunuldu. Vali Vekili Murat Kaplay ve Belediye Başkanı Erdal Arıkan Bingöl-Elazığ karayolu üzerinde bulunan kontrol noktasını ziyaret ederek sürücülere sosyal mesafe, maske ve hijyen konusunda uyarılarda bulundu. Belediye Başkan Yardımcıları Yaşar Demir ve Ahmet Altunhan ise Bingöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekiplerin gerçekleştirdiği işyeri denetimlerine katıldı.

Denetimlerle ilgili Bingöl Belediyesi twitter hesabından yapılan paylaşımda, “korona virüs tedbirleri kapsamında 406 işyeri denetlenerek, vatandaşlara sosyal mesafe, maske ve hijyen kuralları konusunda gerekli uyarılar yapıldı.” Denildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
406 İşyeri Denetlendi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Yaşar Demir mi o ? Denetlemeye gitmiş utanmadan. Biri çıksa da sizi denetlese.
    Oğlunu işe alan makinelerini genç belediyesine çalıştıran
    İl Genel MECLİSİ başkanıyken makinelerini köydes işlerinde çalıştıran paraya para demeyen başkanlar denetlensede iyi bir ceza alsa bu hırsızlar. Konumunu kullanıp rant sağlayanlar

    Cevapla
Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin