“79 Milyon Vatandaşımız Hedef Alınmıştır”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bingöl Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Bayram, son bir haftada ülkenin iki defa kana bulandığını vurgulayarak,” Önce İstanbul sonra da Kayseri’de; insanlık düşmanı, vahşetten beslenen, barbarlık tabirinin bile yetmediği, aşağılık yaratıklar tarafından canlı bomba saldırısı düzenlenmiş, bu saldırı sonucunda, 57 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 192 vatandaşımız da yaralanmıştır. Saldırının hedefinde her ne kadar bu iki güzide şehrimiz olsa da; asıl saldırı bütün Türkiye’yedir, Türklüğedir” dedi.

Bayram, “Bu saldırı ile 79 milyon vatandaşımız hedef alınmıştır. Saldırıda hayatını kaybedenler bizim kardeşlerimiz; çocuklar hepimizin evladıdır. Öfkemiz derin; acımız ortaktır. Bu saldırının faili olan insanlık dışı yapı, ülkemizin simgelediği ve bölgemizdeki bütün milletlere umut veren Türkiye Cumhuriyeti’ne düşmandır. Savunmasız insanlara, okuldan dönen öğrencilere ve izne çıkan askerlere saldıracak kadar aşağılık bir tutumla, birlik ve bütünlüğümüzü sarsmayı planlayanlar hainler emellerine asla ulaşamayacaklardır. Milletimiz, yüksek dayanışma ruhu ile kendisine yönelen bütün tuzakları bir kere daha ezip geçecektir. Bu büyük acının gölgesinde halkımızın gösterdiği ortak tavır bunun en büyük delilidir. İnsanlık dışı terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır, milletimize başsağlığı, yaralılara acil şifa diliyoruz. Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak; bu alçak saldırının arkasındaki karanlık odaklara, bu saldırıyı gerçekleştirenlere, planlayanlara karşı “acımasız bir mücadelenin” başlaması gerektiğine inanıyoruz” ifadelerine yer verdi. (Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
“79 Milyon Vatandaşımız Hedef Alınmıştır”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin