Açıkbaş: “Sağlıkçıların Fedakarlıklarını Takdirle Karşılıyoruz”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Orhan Açıkbaş, “Ülkemizin istikbali ve milletimizin canını koruma pahasına canla, başla çalışan başta Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca ve tüm Sağlık personelimizin fedakarlıklarını ve gayretlerini HÜDA PAR camiası olarak görüyor ve takdir ediyoruz” dedi.

HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Orhan Açıkbaş, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile sağlık personellerinin çalışmalarını ve fedakarlıklarını takdirle karşıladıklarını söyledi. Açıkbaş, “Ülkemizde görülmeye başlayan ve tüm Dünyayı etkisi altına alan Coronavirus vakıa sayısı gün geçtikte maalesef artmaya devam ediyor. Rabbimiz virüs ile mücadele içinde olan Ülkemiz’e yardımını esirgemesin. Böylesi zor imtihanlardan geçerken Ülkemizin istikbali ve milletimizin canını koruma pahasına canla, başla çalışan başta Sağlık Bakanımız Sn. Fahrettin Koca ve tüm Sağlık personelimizin fedakarlıklarını ve gayretlerini HÜDA PAR camiası olarak görüyor ve takdir ediyoruz” dedi.

Açıkbaş, açıklamasını devamında şunları söyledi:

“Bugün karşı karşıya kaldığımız Coronavirus tehlikesi ile yüksek risk altında mücadele eden sağlık çalışanlarımız, büyük bir özveri ile görevlerini yerine getirmekteler. Her ortam ve her koşulda görevlerinin başında olan sağlık çalışanlarımızın fedakârlıklarının karşılığının ödenemeyeceğini biliyor, tüm sağlık çalışanlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Açıkbaş, Bu vesileyle halkımızın zorunlu olmadıkça dışarı çıkmaması gerektiğini ve her bir vatandaşımızın bu anlamda yetkililerin duyuru ve ikazlarını dikkate alarak hareket etmeleri gerektiğini dile getirdi. Son olarak, Rabbim Ülkemizi, milletimizi bu zor imtihan karşısında galip eylesin. Sağlıklı, huzurlu ve güzel günlere kavuşmayı halkımıza nasip eylesin.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Açıkbaş: “Sağlıkçıların Fedakarlıklarını Takdirle Karşılıyoruz”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin