AK Partili kadınlar esnafı ziyaret etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Kadın Kolları Bingöl İl Başkanı Şeyma Bural öncülüğünde, Ekonomi İşleri Birim Başkanı Gülsüm Uslu’nun organizasyonluğunda şehir merkezinde esnaf ziyareti yapan AK Parti teşkilat üyeleri, esnafa hayırlı ve bereketli kazançlar diledi. AK Kadınlar, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını iletip, esnafa gül hediye etti.

Yapılan faaliyet hakkında konuşan AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Şeyma Bural, “Ahilik Haftası kapsamında şehir merkezinde faaliyet gösteren esnaflarımızı ziyaret ettik. Bütün ilçelerimizde 3 beldemizde dahil eş zamanlı bir şekilde AK Kadınlar olarak esnaf ziyareti faaliyetimizi gerçekleştirdik. Cumhurbaşkanımızın selamlarını ilettik. Gül hediye ettik. KOSGEB, Tarım İl Müdürlüğü, İŞKUR, Ticaret Bakanlığı gibi kamu kurum ve kuruluşların kadınlarımıza sağladığı hibe, kredi, fon ve projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. AK Partimizin sağladığı bu teşviklerden faydalanarak, işletme ve meslek sahibi olan kadınların başarı öyküleri dinledik. Esnafımızdan gelen öneri ve talepler dinledik. AK Parti Kadın Kolları teşkilatları olarak saha ziyaretlerimizi arttırarak devam ettirmeyi hedefliyoruz. Erkek kadın ayırt etmeden ziyaret ettiğimiz bütün esnaflarımıza partimize ve bizleri gösterdikleri ilgi, destek ve misafirperverlikleri için hassaten teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
AK Partili kadınlar esnafı ziyaret etti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin