Ameliyat Olabilmesi İçin 60Bin TL Gerekiyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

24 Yaşındaki felçli hasta Mehmet’in yardıma muhtaç haberinin ardından, duyarlı vatandaşlar sosyal medya üzerinden yardım kampanyası düzenledi.

Geçen hafta yayınlanan “Annem ölürse bana kim bakacak” haberini okuyan vatandaşlar, yardım çağrısına duyarsız kalmayarak maddi destek olmak için yardım kampanyası başlattı.  Ailenin de mağduriyetini duyan vatandaşlar, sosyal medya hesaplarından üzüntülerini dile getirerek maddi yardım kampanyası başlattılar. Vatandaşların bu konuya hassasiyetleri Bingöllü ve Gençlilerin yardımseverliğini bir kez daha perçinlemiş oldu.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Felçli hasta Mehmet’in annesi Zinet Yakışır’a ait hesap numarasının paylaşılmasının ardından harekete geçen çok sayıda duyarlı vatandaş güçlerinin yettiği kadar para yardımında bulunarak ameliyat parasını denkleştirmek için yoğun çaba harcadılar.

KAYMAKAM VURAL MEHMET’İ ZİYARET ETTİ

Genç İlçe Kaymakamı Hasan Hüseyin Vural, beraberinde SYDV Müdürü Mecit Elüstü ve Jandarma Komutanı Uğur Er ile birlikte Mehmet Yakışır’ı evinde ziyaret etti. Mehmet’in tedavisi ile yakından ilgileneceklerini ve aileye gereken desteğin verileceğini belirten Kaymakam Hasan Hüseyin Vural, “Mehmet kardeşimizin haberini okuyunca çok üzüldük. Devletimiz tarafından ailemize evde bakım ücreti ve engelli maaşı verilmektedir. Bizde Mehmet’in ameliyat olması için elimizden geleni yapacağız. İstanbul’a götürüp devlet hastanesinde fizik tedavi görmesini sağlayacağız. İnşallah Mehmet kardeşimiz bir an önce eski sağlığına kavuşur” şeklinde konuştu.

AVRUPA YETİM – DER: “BİZDE ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”

Yayınlanan haber üzerine bir destek sözü de Avrupa Yetim-Der Derneğinden geldi. Avrupa Yetim – Der Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Ateş: “ Haberi okuyunca içimiz yandı. İnşallah bu kardeşimize gereken desteği vereceğiz. Bizde burada yapacağımız çalışma ile Mehmet’in ameliyat olabilmesi için nakdi yardım kampanyası başlatıp ailesine göndereceğiz. Avrupa’da ikamet eden kardeşlerimizin de Mehmet Yakışır kardeşimize maddi destek vermelerini istiyoruz. Maddi destek olmak isteyen kardeşlerimizin bizimle irtibata geçmelerini bekliyoruz. İnşallah yakın zamanda gereken maddi desteği bulup Mehmet’in tedavisi için ailesine ulaştırırız” ifadelerini kullandı.

AMELİYAT İÇİN 60 BİN TL GEREKİYOR

Beyin kanaması sonucu felçli kalan Mehmet’in ameliyatı için İstanbul’da faaliyet gösteren özel bir hastaneye gitmesi ve 60 Bin TL gerekiyor. Şimdiye kadar 5 Bin TL civarında yardım parası toplandı. Mehmet kardeşimize yardım eli uzatmak isteyen duyarlı vatandaşlarımız anne Zinet Yakışır’ın Türkiye Ziraat Bankası 0360 – 305 76350 – 5001 hesap numarasına yatırabilirler. (Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ameliyat Olabilmesi İçin 60Bin TL Gerekiyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin