‘Artık Sevincimizi Anlatan Şiirler Yazma Vakti’

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yılların ulaşım çilesini ‘Hep Coşar Durmaz Akar Köprüsüz Suyu’ adlı şiirle anlatan Çaybaşı Köyü sakinleri, köprüsüne kavuştu. Muhtar Süleyman Alakaş; Çilemiz bittiği için mutluyuz. Artık sevincimizi konu edinen şiirler yazma vaktidir dedi.

Genç’e bağlı bağlı Çaybaşı Köylülerinin yıllarca özlemini çektiği ve üzerine şiirler dahi yazdığı köprünün yapımı tamamlandı. Kullanıma açılan köprü yöre halkını sevindirirken, köprüde incelemede bulunan Kaymakam Arif Gül, “Hayırlı olsun” temennisinde bulundu. DSİ 9. Bölge Müdürlüğü 94. Şube Müdürlüğü tarafından yapımı tamamlanan ve Servi Çaybaşı- Çoban çeşme köyleri ile Elazığ ili Arıcak ilçesini birbirine bağlayacak olan Çaybaşı köprüsünün tamamlanıp hizmete girmesi yöre halkının yıllardır çektiği sıkıntıları da bitirdi.

KAYMAKAM GÜL, ‘HAYIRLI OLSUN’

Yıllardır çekilen çile ile beraber şiirlere konu olan köprünün büyük bir özveriyle yaklaşık 3 ayda tamamlanmasının ardından incelemelerde bulunmak için beraberinde İl Genel Meclis üyeleri ile beraber Çaybaşı köyünü ziyaret eden Kaymakam Arif Gül, yöre halkıyla bir araya gelerek hayırlı olsun temennisinde bulundu. Büyük bir sevgi seli ile karşılanan Kaymakam Gül, diğer köylerde de ihtiyaç duyulan eksikliklerin tamamlanması için var güçleriyle çalıştıklarını belirtti.

‘MUHTAR ALAKAŞ’TAN TEŞEKKÜR’

Köylerinde yıllarca yaşanan ulaşım sorununun çözüme kavuşturulmasından dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Çaybaşı Köyü Muhtarı Süleyman Alakaş, ise yetkililere teşekkür ettiğini söyledi. Muhtar Alakaş: “Köyümüzün ortasından geçen dereden dolayı 4 mahallemizin ulaşımı konusunda ciddi sorunlar yaşıyorduk. Sağ olsunlar devlet büyüklerimizin sayesinde bu sorunda giderilmiş oldu. Köyümüzde ulaşım sorununun çözümü noktasında gerçekleştirilen çalışmalardan ötürü emeği geçen herkese köylülerim adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
‘Artık Sevincimizi Anlatan Şiirler Yazma Vakti’

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin