Berdibek’ten Bingöl Solhanspor’a Galibiyet Primi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek’ten Bingöl Solhanspor Voleybol Takımı oyuncularına galibiyet primi dağıttı.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) AXA Sigorta Efeler Ligi birinci hafta müsabakasında Spor Toto ile karşılaşan Bingöl Solhanspor, Ankara’da oynanan müsabakayı 3-2 üstünlükle tamamladı.

Bingöl Solhanspor Başkanı Ziya Sözen, galibiyet sonrası yaptığı açıklamada, “Mütevazı bütçe ile bir takım kurduk. Ama oyuncularımız çok iyi motive oldular. İnanarak oynadılar ve kazandılar. Daha önümüzde uzun ve zahmetli bir yol var. Bu maçı unutup önümüzdeki maça bakacağız. Her maçı inşallah final havasında oynayacağız. Asla rehavete kapılmamamız lazım.” Dedi.

Bingöl Solhanspor’un galibiyetinin ardından takıma moral ziyareti gerçekleştiren AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek, takıma galibiyet primi dağıttı. Bingöl Solhanspor Başkanı Ziya Sözen, sosyal medya hesabı üzerinden Berdibek’e teşekkür etti. Sözen, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Galibiyet Maçından sonra Takımımızı ziyaret eden Ak Parti Bingöl Milletvekili Sayın Feyzi Berdibek’e takımımıza galibiyet pirimi vererek moral desteğinde bulundu. Sayın Vekilimize desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Allah razı olsun.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Berdibek’ten Bingöl Solhanspor’a Galibiyet Primi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin