Bingöl’de 5.6’lık deprem anı kameraya böyle yansıdı

featured
BİNGÖL'ÜN KARLIOVA MERKEZLİ MEYDANA GELEN 5.6'LIK İKİNCİ BÜYÜK DEPREM ANINDA VATANDAŞLARI KAÇIŞMALARI GÜVENLİK KAMERASINA SANİYE SANİYE YANSIDI. (AYHAN TURHAN/BİNGÖL-İHA) Bingöl'ün Karlıova merkezli meydana gelen 5.6'lık ikinci büyük deprem anında vatandaşları kaçışmaları güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bingöl’ün Karlıova merkezli meydana gelen 5.6’lık ikinci büyük deprem anında vatandaşları kaçışmaları güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığından alınan bilgiye göre, bugün saat 09.51’de merkez üssü Karlıova ilçesi olan 5.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 7 kilometre derinlikteki sarsıntı Elazığ ve Erzurum’da da kuvvetli hissedildi. Deprem anı Karlıova ilçesinde bir iş yerinin güvenlik kamerasına da yansıdı.Depremle birlikte insanlar panikle sokağa kaçtı. Onlar saniye saniye görüntülerde yer aldı.

Dün meydana gelen 5.7’lik depremde ise 1 korucu şehit olmuş, 18 kişi de yaralanmıştı. İHA

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bingöl’de 5.6’lık deprem anı kameraya böyle yansıdı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin