Bingöl’de Covid-19’u Yenen Hasta Sayısı Açıklandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bingöl’de Koronavirüs (Covid-19) salgınına yakalanarak tedavi altına alınan hastalardan 19’u, taburcu edildi.

Bingöl’de Koronavirüs (Covid-19) salgınına yakalanan 19 kişi, tedavi edilerek taburcu edildi.  Bingöl Valiliği, sosyal medya hesabında gözlerini dünyaya Covid-19 teşhisiyle açan 15 günlük bebeğin tedavi edilerek taburcu edilmesiyle beraber kentte bugüne kadar tedavi edilen 19 kişinin taburcu edildiğini duyurdu.

Bingöl Valiliğinin sosyal medya hesabından yapılan duyurusunda ise şu ifadelere yer verildi: “Covid-19 testleri pozitif çıkan bir anne ve 15 günlük bebeğini taburcu ettik. Böylece ilimizde taburcu olan hasta sayısı 19 oldu. Fedakarca çalışan sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz.”

15 GÜNLÜK BEBEK TABURCU EDİLDİ

Geçtiğimiz gün Covid-19 teşhisi konulan bir bebek, 15 günlükken tedavi edilerek taburcu edildi. Minik bebek, ailesiyle beraber sağlık çalışanlarının alkışlarıyla hastaneden ayrıldı. Böylelikle Bingöl’de Covid-19 tedavisi görerek taburcu edilen hasta sayısı 19’a ulaşmış oldu. (Haber Merkezi)

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bingöl’de Covid-19’u Yenen Hasta Sayısı Açıklandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin