Bingöl’ü Aşağılayan Şahsa Sosyal Medyadan Tepki Yağdı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bingöl’ü aşağılayan Pelin Portakal isimli şahıs, sosyal medya platformu Twitter’da gündem oldu. Twitter’da 14 binin üzerinde yapılan paylaşım yapıldı.

Önceki gün Macaristan’ın başkenti Budapeşte’den Bingöl’de 123 Türk vatandaşı getirildi. Misafirler, 14 günlük önlemlerin ardından memleketlerine gönderilmek üzere kentteki KYK yurtlarına yerleştirildi. Pelin Portakal isimli şahıs, sosyal medya platformu olan Twitter’da Bingöl’ü aşağılayan paylaşımlarda bulundu, Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı ise paylaşım ile ilgili soruşturma başlattı.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ YAĞDI: “TEŞEKKÜR ETMEK YERŞNE NANKÖRLÜK ETMEK…”

Sosyal medya platformu olan Twitter’da Bingöl’ü aşağılayan Pelin Portakal hakkında 14 binin üzerinde paylaşım yapıldı. Birçok kullanıcı, Portakal’ın yaptığı haksızlığa tepki gösterdi.

Bir kullanıcı da, “Eşimin kardeşi Macaristandan Bingöl’e getirildi. Odada tek başına kalıyor. Tamamen temizlenmiş, hijyen malzemeleri bırakılmış, çayına kahvesine kadar düşünülmüş. İstedikleri ne varsa söylüyorlar getiriyorlar. Teşekkür etmek yerine nankörlük etmek nasıl bir insanlık. #pelinportakal” paylaşımında bulundu.

TREND TOPİC OLDU

Portakal’ın paylaşımı nedeniyle tepki gösterenlerin sayısı artarken, #pelinportakal etiketi sosyal medyada en çok paylaşılan konulardan biri oldu. Twitter gündemi, Bingöl’ü konuştu, Bingöl’e yapılan haksızlığa karşı çıktı.

BUDAPEŞTE- BİNGÖL SEFERİ YAPAN KADIN NELER YAZMIŞTI

“Havacılık tarihinde ilk kez gerçekleşen Budapeşte-Bingöl seferine şahit oldum resmen, pasaportumdan bu kara lekeyi nasıl silebilirim.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bingöl’ü Aşağılayan Şahsa Sosyal Medyadan Tepki Yağdı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin