“Çaytepe su sorunu hala vaat listesinde”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Bingöl İl Başkanı Hasan Kızılboğa, Bingöl’ün Genç ilçesine bağlı Çaytepe köyünde yaşanan su sorununun 2017’den beri gündemde olduğunu fakat hala çözülemediğini dile getirdi.

Kızılboğa, pandemiyle birlikte önem kazanan su sorununa dair hala verilen sözlerin tutulamadığını anlattı:

“Çaytepe’nin su sorunu uzun yıllardır çözülemeyen bir düğüm oldu. En çok 2017 yılında vatandaşların içme suyu ihtiyaçları ilçeden gönderilen su tankerleri ile karşılanmasıyla gündeme gelen su sorunu bugün hala verilen sözler arasında vaat niteliğini koruyor ama çözüm geçici ve yeniden soruna dönüşüyor. Hafta sonu Çaytepe Muhtarı ve AK Parti İl Başkanı’nın gerçekleştirmiş olduğu toplantıda yine gündem ve verilen söz Çaytepe’nin su sorunuydu, ancak yıllardır verilen söz listesi içerinde yerini koruyor.”

“HİJYEN ÖNEMLİYSE SU ŞARTTIR”

Kızılboğa, pandemi döneminde hijyenin hayati önem taşıdığını vurgulayarak şunları ekledi:

“Son zamanlarda Türkiye’nin birçok ilinde, ilçesinde su kesintileri haberlerini alıyoruz. Cumhurbaşkanı pandemi için hijyenin temel önemini anlatırken suyun gerekliliğini de biliyordur. Özellikle bu dönemlerde insanları mağdur etmemek, temel yaşam kaynaklarıyla onları sınamamak için su kesintilerini haber vererek, gerekli durumlarda yapmalılar. Bir de yıllardır su sorunu olan Bingöl Çaytepe gibi köylerimiz için gerekli alt yapı çalışmaları yapılmalı ve vatandaşlarımız daha fazla mağdur edilmemelidir.”(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
 “Çaytepe su sorunu hala vaat listesinde”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin