DEVA Partisi ‘İstişare’ Ziyaretleri Başladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Deva Partisi Bingöl İl Teşkilatı istişare ziyaretlerine başladı. Vali Kadir Ekinci’yi makamında ziyaret eden DEVA Partisi heyeti ardından BİNTSO Başkanı Mahmut Ayas ve ESOB Başkanı Yılmaz Çapak’ı ziyaret etti.

Deva Partisi Bingöl İl Teşkilatı istişare ziyaretlerine başladı. Ali Babacan’ın kurduğu Demokrasi ve Atılım Partisi’nin kurucu İl Başkanlığına Mikail Kovalar atanmış ve ardından teşkilat kurma çalışmaları hız kazanmıştı. Bingöl merkez ve ilçelerinde teşkilatlanma çalışmaları büyük ölçüde tamamlanan DEVA Partisi Bingöl İl Teşkilatı istişare ziyaretleri gerçekleştirmeye başladı.

DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Mikail Kovalar, Merkez İlçe Başkanı Orhan Camuka, Genç İlçe Başkanı Abdülbaki Erdoğamuş, Solhan İlçe Başkanı Ahmet Ozan, Karlıova İlçe Başkanı Mustafa Gölen, Adaklı İlçe Başkan Vekili Muhittin Gültepe’den oluşan DEVA Partisi heyeti Vali Kadir Ekinci’yi makamında ziyaret ederek ilin sorunları hakkında istişarelerde bulundular.

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (BİNTSO) Mahmut Ayas ve Bingöl Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği(ESOB) Başkanı Yılmaz Çapak’ı ziyaret eden heyet ilin sorunlarının yanı sıra esnaf sorunlarını da konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
DEVA Partisi ‘İstişare’ Ziyaretleri Başladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin