DEVA Partisi Karlıova Kongresi Yapıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DEVA Partisi Karlıova İlçe Teşkilatı 1. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Mustafa Gölen, Karlıova İlçe Başkanı seçildi.

Ali Babacan liderliğinde 9 Mart 2020 tarihinde kurulan Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA), ilçelere yapılan atamaların ardından kongreler için de çalışmalarını sürdürüyor. 13 Ekim Salı günü gerçekleştirilen kongrede, daha önce İlçe Başkanı olarak atanan Mustafa Gölen İlçe Başkalığına seçildi.

DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Mikail Kovalar, “DEVA Partisi Bingöl Karlıova İlçemizin 1. Olağan Kongresini gerçekleştirdik. İlçe Başkanımız seçilen Sayın Mustafa Gölen’i ve yönetimini tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Partimize, Şehrimize ve Karlıova’mıza hayırlı olsun.” Dedi.

Karlıova İlçe Başkanı Mustafa Gölen, “Çok değerli misafirlerimiz hoş geldiniz şeref verdiniz. Bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Başta genel merkezimiz olmak üzere genel başkanımız Sayın Ali Babacan ve ekibine, sayın İl Başkanımız Mikail Bey’e ve il yönetim kurulunun bana ve yönetimime layık gördükleri bu görev için şükranlarımı sunarım.

Sayın Divan Başkanımız ve ekibi, dışarıdan gelen değerli ilçe başkanlarımız, medya mensupları, güvenlik güçlerimiz, değerli muhtarlarımız ve pek kıymetli Karlıovalılar hepiniz hoş geldiniz. Burada partimizin 1. Olağan kongresini yapmakta bulunmaktayız. Bu vesileyle kongremizin ilçemiz ve halkımız adına hayırlara vesile olmasını diliyorum. Hepinizi en içten duygularımla selamlıyorum. Allah’a emanet olun.” Dedi.(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
DEVA Partisi Karlıova Kongresi Yapıldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin