DEVA Partisi Kongre Tarihi Belirlendi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DEVA Partisi Bingöl İl Kongresi 15 Kasım 2020’de yapılacak. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın da kongreye katılacağı öğrenildi.

Demokrasi ve Atılım Partisi(DEVA) Bingöl 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı 15 Kasım 2020’de yapılacak. Kongrenin 15 Kasım 2020’de saat 14.00’da, Karşıyaka Mahallesinde bulunan kapalı Hazvuzbaşı Düğün Salonunda yapılacağı açıklandı.

DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Mikail Kovalar, daha önce yaptığı açıklamada İl Kongresine Partisinin Genel Başkanı Ali Babacan’ı davet ettiğini ve kendisinde olumlu karşıladığını söyledi. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın kongreye davet edildiği, Babacan’ın takvimine Bingöl İl Kongresi’nin de eklendiği öğrenildi.

Babacan’ın davet edilme sürecini anlatan Kovalar, “Sokağa çıktığımızda Ali Babacan’a ve yapmış olduğu siyasete, güvenirliğinden dolayı ciddi bir teveccüh var. Bitlis programımızın ardından yüz yüze bir görüşmemiz oldu. İlçe teşkilatlarımızın kongreleri bittikten sonra, İl Kongresi kararı alıp uygun olduğu bir tarihte davet ettik. Kendisi de olumlu karşıladığını belirtti. Bingöl’ün genelinde Genel Başkanımıza karşı ciddi bir teveccühün olduğunu her yerde görüyoruz. Kasım’ın ilk iki haftasında İl Kongremizi yapmayı düşünüyoruz. Çevre illerin kongre süreciyle aynı anda iki ile ziyaret şeklinde bir program düşünüyoruz.” Şeklinde konuşmuştu.(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
DEVA Partisi Kongre Tarihi Belirlendi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Türkiyede Ali Babacan Bingölde Alican :)

    Cevapla
Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin