DSİ 11 mühendis alımı yapacak!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DSİ, Bingöl’ün de aralarında bulunduğu farklı toplamda 11 mühendis alımı yapacak. 26 Nisan’da başlayacak olan başvuruların 7 Mayıs’ta sona ereceği belirtildi.

Devlet Su İşleri 11 mühendis alınacağı Resmi Gazete’ye yayınladığı ilan ile duyurdu. Ardahan, Bingöl, Bitlis, Gümüşhane, Hakkari, Kars, Mardin, Şırnak illerinde görevlendirilecek olan personeller için başvuru esnasında KPSS puanı dikkate alınacak. Yayınlanan duyuruda şu ifadeler yer aldı; Aşağıda il, unvan ve sayıları belirtilen toplam 11 (onbir) adet Mühendis kadrosuna, 2020 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı sonucunda KPSS P3 puan türünden asgari 70 puana sahip olanlar arasından, “07/11/2018 tarih ve 30588 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğüne İlk Defa Açıktan Atanacak Mühendis Personel Hakkında Sınav ve Atama Yönetmeliği” çerçevesinde 14 Haziran 2021 tarihinde yapılacak uygulamalı sınav neticesinde ” atama yapılacaktır.

DSİ BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

  1. a) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen genel şartları taşımak,
  2. b) 2020 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı sonucunda KPSS P3 puan türünden asgari 70 puana sahip olmak.
  3. c) Yurdun her yerinde ve arazi şartlarında görev yapabilecek sağlık şartlarını taşımak.

BAŞVURU YERİ VE ŞEKLİ

Başvurular, elektronik ortamda http://personelalimi.dsi.gov.tr adresinde yer alan Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Sınav Başvuru Formu’nun doldurulması suretiyle yapılacaktır. Uygulamalı sınava girmeye hak kazanan adaylar başvuru formunu imzalı olarak Genel Müdürlüğe göndereceklerinden bir çıktı alınması zorunludur. Tercihte bir sınırlama olmayıp, her aday kendi branşındaki il sayısı kadar tercih yapabilecektir. Başvurular sadece elektronik ortamda yapılacağından şahsen veya posta ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

BAŞVURU TARİHİ

Başvurular; 26 Nisan 2021 tarihi saat 10.00 da başlayacak, 7 Mayıs 2021 tarihi saat 24.00 de sona erecektir. (Kaynak: Hürriyet)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
DSİ 11 mühendis alımı yapacak!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin