Ekinci ve Canbolat Üniversite Çalışmalarını İnceledi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vali Kadir Ekinci ve İl Emniyet Müdürü Ali Canbolat, Bingöl Üniversitesinde yapımı devam eden İlahiyat Fakültesi Binasını ve TEKNOPARK binasının kurulacağı alanda incelemelerde bulundu.

Vali Kadir Ekinci ve İl Emniyet Müdürü Ali Canbolat, Bingöl Üniversitesinde yapımı devam eden İlahiyat Fakültesi Binasını ve TEKNOPARK binasının kurulacağı alanda incelemelerde bulundu. Bingöl Üniversitesi twitter hesabından yapılan paylaşımda, “İl Valisi Kadir Ekinci ve İl Emniyet Müdürü Ali Canbolat; Üniversitemizde, TEKNOPARK binasının kurulacağı alanda ve yapımı tamamlanmak üzere olan İlahiyat Fakültesinde incelemelerde bulundu.” Denildi.

Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak, TEKNOPARK Binası ile ilgili daha önce yaptığı açıklamada, “eknokent, bölgemizin en önemli eksiklerinden bir tanesidir.  Küreselleşme ile birlikte dünya hızla değişiyor ve her alanda her şey yenileniyor. Böyle bir akışkanlığın olduğu zaman diliminde çağa ayak uydurmak gerekiyor. Bingöl Üniversitesi olarak bölgemizin kalkınmasına rehberlik edecek yenilikçi ve gelişmeye maksimum katkı sağlayacak projeler üretmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullanmıştı(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ekinci ve Canbolat Üniversite Çalışmalarını İnceledi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin