Ekmekler El Teması Olmadan Alınacak

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bingöl Belediyesi, vatandaşların sağlıklı ve hijyenik bir şekilde alışveriş yapmalarını sağlamak için kent merkezindeki 50 fırına mıknatıslı hijyenik eldiven dağıttı. Vatandaşlar, ekmekleri el teması olmadan alacak.

Bingöl Belediyesi, küresel bir sorun haline gelen yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınıyla mücadele kapsamında yeni tedbirleri hayata geçirmeye devam ediyor.

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile yapılan ortak çalışma neticesinde tedarik edilen mıknatıslı hijyenik eldivenler kentteki tüm fırın işletmelerine dağıtımı yapıldı.

Vatandaşların fırınlardan daha hijyenik bir şekilde ekmek almaları için bu çalışmayı yaptıklarını söyleyen Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, 50 fırına 100’er adet eldiven verdiklerini belirtti.

Başkan Arıkan, “Bütün dünyayı etkileye ve çok ciddi sorunlara yol açan korona virüsle ilgili ilimizde de tedbirleri almaya devam ediyoruz. Özellikle gıda ürünleri satan ticari alanlarda başta valiliğimiz, tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Ticaret İl Müdürlüğü ve zabıta ekiplerimizce buralardaki çalışmaları denetliyoruz. Vatandaşların daha hijyenik bir alışverişi olsun diye denetimlerimiz sürüyor. Özellikle vatandaşların fırınlar konusunda bize talepleri olmuştu. El teması olmadan kendilerine ekmek verilmesi gibi talepleri olmuştu. Biz de belediye olarak mıknatıslı hijyenik eldiveni bütün fırınlarımıza dağıttık. 50 fırınımıza verdik. Bununla birlikte 100’er adette her birine yedek eldiven bıraktık. Vatandaşlarımız bundan sonra el teması olmadan ekmeğini fırından almış olacak” dedi. (Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ekmekler El Teması Olmadan Alınacak

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Açılış yapaydınız bide allahtan eldiven vermişsiniz başka şey verseniz canımızı alırdınız

    Cevapla
Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin