Eserler Genç ve Kiğı’da Sergilendi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Solhan Belediyesi tarafından yürütülen ‘Herkes için kayıtlı istihdam’ AB projesi faaliyetleri kapsamında ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik düzenlenen resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren eseler, Genç ve Kiğı’da da sergilendi.

Solhan Belediyesi tarafından yürütülen ‘Herkes için kayıtlı istihdam’ AB projesi faaliyetleri kapsamında ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik düzenlenen resim ve kompozisyon yarışmasında 100’e yakın eserin yer aldığı sergiye vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan ‘Herkes için kayıtlı istihdam’ AB projesi Proje Koordinatörü Nihat İnan, proje kapsamında düzenledikleri resim ve kompozisyon yarışmalarda dereceye giren 100’e yakın eserin görücüye çıktığını söyledi.

Eserlerin geçtiğimiz günlerde Bingöl merkez ve Solhan ilçesinde de görücüye çıktığını hatırlatan İnan;  “Herkes için kayıtlı istihdam projesi kapsamında ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik düzenlediğimiz resim ve kompozisyon yarışması yoğun katılımla tamamlandı. Yarışmada en iyi eserler altın ile ödüllendirildi. Dereceye giren eserleri Solhan ilçesinde Bingöl merkezde sergilemiştik. Şimdi de Genç ve Kiğı ilçelerinde sergiledik. Sergiye katılım oldukça yoğundu. Bölgede kayıtlı istihdamı teşvik etmeye yönelik bilincin geliştirilmesi ve farkındalık faaliyetlerinin artırılması ile Kayıt dışı istihdamın olumsuz etkileri konusunda bilinçlendirme çalışmaları eşliğinde çizilen eserler vatandaşlar tarafından ilgiyle takip edildi. (Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Eserler Genç ve Kiğı’da Sergilendi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin