Ev Eşyaları Olmayan Aileye Yardım

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bingöl Umut Kervanı Derneği, ev eşyası olmayan bir aileye, koltuk takımı, halı, fırın, televizyon, soba, buzdolabı, giyim ve gıda yardımında bulundu.

Yapılan yardım konusunda açıklamalarda bulunan Bingöl Umut Kervanı Başkan Yardımcısı Refik Gönül, dernek olarak Bingöl’de 2019 yılında tespit edilen yardıma muhtaç birçok aile olduğunu belirterek, “Bu yıl mağdur aileler daha fazla. Tespitlerimiz sonucunda bu ailemize ev eşyası ve kumanyasını götürüp verdik.  Bu yardımların ailemize ulaşmasında hayırseverlerimizin katkıları oldu, Allah onlardan razı olsun.” dedi.

“Fakir ve muhtaç ailelerin sayısı her geçen gün artıyor”

Gönül, konuşmasına şöyle devam etti: “Mağdur birçok aile var, kendilerine uzaman yardımları bekliyor. İmkânlar nispetinde yardımlarımızı sürdürüyoruz. Daha fazla muhtaç ve fakirlere ulaşıp yardım etmek için hayırseverlerin yardımına ihtiyaç var. Özelikle ev eşyası ihtiyacı olan ailelerimiz var, bu konuda imkânı olanlar bizlere ulaşabilirler. Umut kervanı olarak bize getirilen her ev eşyasını fakir ve muhtaç olan ailelerimize anında ulaştırıyoruz, gerçekten ihtiyaç sahibi aileler mevcut, hayırseverlerden gelecek yardımları bekliyor. Bingöl Umut Kervanı olarak fakir ve muhtaç ailelere imkânlar nispetinde hayırlı faaliyetlerimize devam ediyoruz. Daha fazla muhtaç aileye ulaşmamız için hayırseverlerin yardımlarını artırmaları gayretinde bulunmaları lazım.”

“Kış mevsiminde yakıt ihtiyacı olan ailelere yardım edelim”

Kış mevsiminde yakıt ihtiyacı olan ailelerin olduğuna dikkat çeken Gönül, “Malum kış mevsimi bölgemizde şiddetli geçiyor. Yakıt, soba ihtiyacı olan ailelerimiz mevcut. Bu konuda yardımda bulunmak isteyen hayırseverler kardeşlerimiz varsa iki taraf arasında köprü vazifemizi yapmaya hazırız. Bu soğuk kış mevsiminde küçük çocukların üşümemesi için bir an önce yakıt ve soba ihtiyacı olan ailelerimize yardımları ulaştırmamız gerekiyor.” diye konuştu.(YUSUF ELÇİ)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ev Eşyaları Olmayan Aileye Yardım

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin