Genç Millet Bahçesi Projesine 68 Firma Katıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Genç Millet Bahçesi projesinin ihalesi gerçekleştirildi. 68 firmanın girdiği ihalede işi alan firmanın önümüzdeki günlerde hemen çalışmalara başlayacağı ve projenin 2021 yılının Mayıs ayı içerisinde tamamlanacağı öğrenildi.

Genç Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik seçim döneminde verdiği vaatleri bir bir yerine getiriyor. Yaklaşık 3 aylık proje çalışması ve yoğun girişimlerin ardından 81 ilde yapılması planlanan Millet Bahçelerinden birinin de Genç ilçe girişinde yapılması kararlaştırılmıştı. Yaklaşık 55 Bin metrekarelik alanda yapılacak Millet Bahçesinin ihalesi Ankara’da TOKİ Başkanlığında gerçekleştirildi.

68 FİRMA İHALEYE GİRDİ

Ankara’da Toplu Konut İdaresi Başkanlığında ve (e- ihale) üzerinden gerçekleştirilen ihaleye Türkiye’den 68 firmanın katıldığı öğrenilirken, İşi alan firmanın hafta içerisinde Genç ilçesinde belirlenen alan üzerinde ilk kazmayı vuracağı ve hemen çalışmalara başlayacağı öğrenildi. Yaklaşık 1 yıl sürecek olan çalışmalarda firmanın 2021 yılının Mayıs ayında işi teslim etmesi gerekiyor.

“İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN”        

Gerçekleştirilen ihalenin ardından açıklamalarda bulunan ve dev projenin hem Genç’e hem de Bingöl’e hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, “Hayalini kurduğum ve üzerinde çok çalıştığımız dev projemizin ihalesi yapıldı. İşi alan firma gerekli yazışmalardan hemen sonra ilçemize gelerek çalışmalara başlayacak. Millet bahçesi projemizde yürüyüş, koşu ve bisiklet yolları, spor alanları, amfi, oyun alanları, otopark alanları, bitkisel peyzaj alanları ve millet kıraathaneleri bulunacak. Vatandaşlarımız burada dinlendirici bir ortama kavuşacağı gibi millet kıraathanesi sayesinde özellikle gençlerimizin verimli vakit geçirebilecekleri, ders çalışıp kitap okuyabileceği, internetten ve ikramlardan ücretsiz yararlanabilecekleri, fikir alışverişinde bulunarak sosyalleşebilecekleri ortam sağlanacak. Bu parkımız Genç ilçemiz kadar Bingöl’e de hitap eden bir cazibe alanı olarak hizmet verecek. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Genç Millet Bahçesi Projesine 68 Firma Katıldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin