İlk Defa Yüzme Kursu Açıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bingöl Halk Eğitim Merkezi Akşam Sanat Okulu ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü, Bingöl’deki gençleri spora yönlendirmek ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için ortaklaşa yüzme kursu açtı. Halk Eğitim Merkezi koordinesinde gerçekleşen yüzme kursuna 28 kursiyerin kayıt yaptırdığı öğrenildi. Usta öğreticiler tarafından dört seans şeklinde verilen kurs ilgi topladı.

“HEDEFİMİZ YÜZME ALANINDA SPORCU YETİŞTİRMEK”

Konuyla ilgili açıklama yapan Bingöl Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Selahattin Akıncı, hedeflerinin Gençlik Spor il Müdürlüğü ile birlikte yüzme alanında sporcu yetiştirmek olduğunu vurguladı. Akıncı: “Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile ortaklaşa açtığımız yüzme kursumuzun birinci amacı gençlerimizi spora yönlendirmek ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmaktır. Açtığımız bu kursta başarılı kursiyerler yetiştirerek bu alanda Bingöl’de sporcu yetiştirmekte sonraki hedefimiz” dedi.

“HENTBOLDA DA FAALİYET YAPMAK İSTİYORUZ”

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile ortaklaşa çalışmaların devam edeceğini belirten Akıncı, hentbol kursu için de yeşil ışık yaktı. Akıncı: “Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile birçok alanda ortak çalışma yapıyoruz. İnşallah yaz tatilinde de başta Yüzme ve Hentbol olmak üzere birçok alanda ortak faaliyet yapmak istiyoruz. Tüm tesislerin kullanımını bize sağlayan başta İl Müdürü Erdal Arıkan ve Gençlik Spor Camiasına teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İlk Defa Yüzme Kursu Açıldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin