‘Medikal Firmaları Çökme Noktasında’

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası(BİNTSO) Başkanı Mahmut Ayas, Covid-19 salgını sürecinde sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmaların nakit akışını sağlayamadıkları için zor durumda olduğunu söyledi.

Covid-19 salgını sürecinde yaşanan ekonomik sıkıntılardan sağlık sektöründe faaliyet gösteren medikal firmaları da olumsuz etkileniyor. Covid-19 salgını sürecinde sağlık sektörünün ülkenin bel kemiği olduğunu vurgulayan BİNTSO Başkanı Mahmut Ayas, twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda sektörde faaliyet gösteren firmaların nakit akışını sağlayamadıkları için çökme noktasında olduğunu söyledi.

Ayas,  “Pandemi sürecinde adete ülkenin bel kemiği olan sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmalar, nakit akışını sağlayamadığı için çökme noktasında! Özellikle kamu ve üniversite hastanelerinden alacaklarının tahsilinde problem yaşayan firmaların sorunlarının çözülmesi gerekmektedir.” İfadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
‘Medikal Firmaları Çökme Noktasında’

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin