‘Memur Sanalda Muhalefeti Eleştiriyor’

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bazı devlet memurlarının sosyal medyada muhalefet partilerini eleştirmesine tepki gösteren Gelecek Partisi Bingöl İl Başkanı Muhittin Ağırbaş, 657 sayılı Devlet Memurları Kanuna vurgu yaptı.

Gelecek Partisi Bingöl İl Başkanı Muhittin Ağırbaş, son dönemde kamuoyunda konuşulan ve basında da yer alan atama kararlarına tepki gösterdi. Ağırbaş, kendi twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarda bazı devlet memurlarının muhalefet partilerini eleştirmelerinde tepki göstererek 657 sayılı Devlet Memurları Kanuna vurgu yaptı. Ağırbaş’ın yaptığı paylaşım şöyle:

“Rektör eşini atıyor, müdür oğlunu atıyor, bakan kardeşini atıyor, başkan yeğenini atıyor, vekil eniştesini atıyor ses yok. Memur sanalda parti mensubu gibi akşama kadar muhalefeti eleştiriyor ses yok.657 D. M. kanun ve adil devlet nerde ses yok. Bundan sonra düzelir mi ses yok.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
 ‘Memur Sanalda Muhalefeti Eleştiriyor’

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Ak Partiden zamanında aday adayı olan sen de iki oğlunun atamasını yapmıştın hatırlatırız. Daha aday olmayı bırak vekil dahi olamadan bulaşmıştın sen bu işlere zaten

    Cevapla
Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin