‘Muhtarları AK Partili Meclis Üyeleri Çağırdı’

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karer bölgesi Altınevler (Şirnan) köyü eski muhtarı Ermiş Kal, Karer bölgesinden 9 köy muhtarının “Hizmet aldık” açıklamasına ne olduğunu bilmeden imza attıklarını iddia etti.

ARTI GERÇEK’te yer alan habere göre; Karer Bölgesinden 9 köy muhtarının “Hizmet aldık” açıklamalarının ardından muhtarları aradıklarını, neden böyle bir açıklama yaptıklarını sorduğunu anlatan Kal, şunları söyledi: “Muhtarlardan bazıları ile bizzat konuştum. Neden bunu yaptıklarını, olmayan bir hizmeti neden varmış gibi açıkladıklarını sordum.  Özellikle bir muhtara, köyüne ne hizmet yapıldığını sordum. Benim bildiğim bir hizmet var. Bir adet yüzlük menfez için boru verdiler. Onu da devlet yapmadı, imece usulü ile köylüler yaptı. Köylü traktörcüye 600, kepçeciye bin 200 lira para ödedi. Devletin verdiği borunun maliyeti de 200-250 TL. Eğer bu hizmet kabul ediliyorsa bir şey diyemem.  O muhtar ‘doğru aldığımız hizmet sadece bu.”  dedi.

‘MUHTARLARI AK PARTİLİ MECLİS ÜYELERİ ÇAĞIRDI’

“Muhtar o açıklamayı nasıl yaptıklarını da anlattı. Muhtarların anlattığına göre o gün AK Partinin İl Özel İdare Meclis Üyeleri mesaj gönderiyor. Muhtarlara ‘Bingöl’de toplantı var. O toplantıya firesiz katılmanız gerekiyor’ deniyor.  Bunun üzerine muhtarlar merkeze gidiyor. Muhtarlar, ‘Ne olduğunu bilmiyorduk. Bir metin hazırladılar. Bizde o metini okumadan imza attık. O metni açıklamışlar. Sonradan yaptığımız hatanın farkına vardık’ dediler. Biz köylerine gittik, bazı muhtarlar 10 defa özür diledi.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
‘Muhtarları AK Partili Meclis Üyeleri Çağırdı’

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin