Okulun Yemekhanesini Atık Su Bastı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Genç ilçesi Yayla köyünde bulunan İMKB Yayla Yatılı İlköğretim Bölge Okulu yemekhanesini atık su bastı. Kot farkından dolayı sürekli tekrarlanan pis su baskınları öğrenci velilerini isyan ettirdi.

Alınan bilgiye göre, 2003 Bingöl depreminden sonra yapılan 132 yatak kapasiteli Yayla Yatılı İlköğretim Bölge Okulu için o dönem okul bahçesinde ayrı bir yemekhane yapılması planlandı ancak yemekhane yapılmayınca okulda sığınak olarak kullanılan bodrum kat yemekhaneye dönüştürüldü. Yapılan bu işlemden sonra oluşan kot farkından dolayı okul yemekhanesinde sürekli atık su baskınları yaşandı. Neredeyse her yıl tekrarlanan su baskınları, okul idaresi ve çalışanları tarafından yapılan çalışmalar ile kısmen giderildi. Son olarak geçtiğimiz Cuma günü atık su baskını yaşanan okulda bugün il özel idaresine bağlı ekipler tarafından yapılan çalışma ile tıkanan yerler açılarak pis su tahliye edildi. Yaşanan duruma tepki gösteren öğrenci velileri sorunun kesin çözümü noktasında çalışma yapılmasını beklediklerini ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Okulun Yemekhanesini Atık Su Bastı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin