Otomobil yolcu minibüsüne çarptı: 13 yaralı

featured
DİYARBAKIR-BİNGÖL YOLU ÜZERİNDE MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA 3'Ü AĞIR 13 KİŞİ YARALANDI. (MURAT BAŞAL/DİYARBAKIR-İHA) Diyarbakır-Bingöl karayolunda otomobil ile yolcu minibüsünün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3'ü ağır 13 kişi yaralandı.
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diyarbakır-Bingöl karayolunda otomobil ile yolcu minibüsünün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3’ü ağır 13 kişi yaralandı.

Kaza, Diyarbakır- Bingöl karayolu üzerinde buluna Lice ilçesi Beyler mezrası yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Diyarbakır’dan yolcu alıp ilçeye getiren 21 AAT 250 plakalı yolcu minibüsü, köy girişinde yolcu indirmek için durdu. Bu sırada arkadan gelen 38 HS 697 plakalı otomobil minibüse arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile minibüs takla attı. Kazada 13 kişi yaralandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine 112 acil sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Lice ve Diyarbakır’daki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralılardan 3’ünün durumunun ağır olduğu öğrenilirken olayla ilgili geniş çapta inceleme başlatıldı. İHA

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Otomobil yolcu minibüsüne çarptı: 13 yaralı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin