PKK Saldırısından Tam 24 Yıl Geçti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Solhan ilçesi Hazarşah köyüne bağlı Aksakal mezrasında 20 Ekim 1992’de PKK’lılar tarafından gerçekleştirilen suikastın üzerinden 24 yıl geçti. PKK’lılarca taranan köy otobüsünde içinde bulunan 26 kişiden 19’u hayatını kaybetmişti.

“ACI GÜNÜ UNUTMADIK”

Hazarşah köyüne bağlı Aksakal mezrasında 20 Ekim 1992’de PKK’lılar tarafından gerçekleştirilen suikastın üzerinden 24 yıl geçmesine rağmen, yaşanan olayda hayatını kaybedenlerin ailesi, akrabası ve o dönemin canlı şahitleri 20 Ekim 1992’de yaşanan olayı sosyal medya üzerinden hatırlatarak, ‘O acı günü Unutamadık, şehitlerin ruhu her zaman yaşayacak’ gibi paylaşımların altına o güne ait fotoğraflarını atarak paylaşımlarda bulundu.

24 YIL ÖNCE NE OLDU?

Olay, Solhan ilçesi Hazarşah köyüne bağlı Aksakal mezrasında 20 Ekim 1992’de PKK’lılar tarafından gerçekleştirildi. Durdurulan köy otobüsünden indirilen 26 kişi kurşuna dizilmiş olayda aralarında kadın, çocuk ve yaşlıların da bulunduğu 19 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralı olarak kurtulmuştu. (Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
PKK Saldırısından Tam 24 Yıl Geçti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin