Siperli Maskeler Kurumlara Teslim Ediliyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı Bilim ve Sanat Vakfı (BİLSEM) ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Gençlik Merkezlerinde üretilen ‘siperli maskeler’ başta sağlık, emniyet ve jandarma olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarına teslim ediliyor.

Ülke genelinde olduğu gibi Bingöl’de de Koronavirüs (COVID19) ile mücadele kapsamında kamu kurumlarında kullanılmak üzere yüz koruyucu siperlikler üretilmeye devam ediyor. Bilim Sanat Merkezi’nde günlük 80 adet, Gençlik Merkezlerinde ise günlük 200 adet maskeli siper üretiliyor.

Şimdiye kadar birçok kuruma teslim edilen siperli maskelerden son olarak İl Sağlık Müdürlüğüne 500 adet, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne de 60 adet teslim edildi.

Konuyla ilgili olarak Vali Kadir Ekinci şunları söyledi:

“Koronavirüs ile mücadelemiz çok yönlü olarak ve aralıksız şekilde devam ediyor. Her zamankinden fazla bir dayanışmaya, yardımlaşmaya ihtiyacımız var. İnsanımızın bu zorlu sınavda ortaya koyduğu birlik ve beraberlik ruhu hakikaten gurur verici. Bu kapsamda Bilim Sanat Merkezi (BİLSEM) ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde arkadaşlarımız büyük bir fedakarlık ile ‘siperli maske’ üretimi yapıyorlar. Üretilen maskeler Sağlık, Emniyet, Jandarma ve diğer kurumlarımıza teslim ediliyor.  Bu süreçte emeği geçen tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyor, çalışmalarının bereketli olmasını diliyorum.” (Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Siperli Maskeler Kurumlara Teslim Ediliyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin