‘Sivil Yerleşimleri Hedefleyen Roketler, Harekâtın Anlamlı ve Meşru Göstergesi’

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet yılmaz, Mardin’in Nusaybin ilçesine atılan roketler ile ilgili, ‘Sivillere yönelik sayısız eylem, sivil yerleşimleri hedefleyen roketler, hayatını kaybeden çocuklar, teröre karşı yapılan harekâtın ne kadar anlamlı ve meşru olduğunun en açık göstergeleri.’ Dedi.

Suriye’de Fırat’ın doğusunda güvenli bölge oluşturmak amacıyla başlatılan ‘Barış Pınarı Harekatı’nın başlamasının ardından sınır hattında bulunan Mardin’in Nusaybin ilçesine peş peşe Kamışlı kentinden roketler atılmaya başlandı. Atılan 9 roketten çoğu boş arazilere, biri Yıldırım İlkokulu’na, biri Yeşilkent Mahallesi’nde bulanan Doğan Sitesi’ndeki 5’inci katta bulunan daire ve bir karakola isabet etti. Roketlerin patlamasıyla can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, güvenlik güçleri vatandaşları sınır hattından uzaklaştırıp, inceleme yaptı. Atılan 9 roketten çoğu boş arazilere, biri Yıldırım İlkokulu’na, biri 5’inci katta bulunan daire ve bir karakola isabet etti. Roketlerin patlamasıyla can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, güvenlik güçleri vatandaşları sınır hattından uzaklaştırıp, inceleme yaptı.

Yaşanan gelişmeleri twitter üzerinden değerlendiren AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ‘Sivillere yönelik sayısız eylem, sivil yerleşimleri hedefleyen roketler, hayatını kaybeden çocuklar, teröre karşı yapılan harekâtın ne kadar anlamlı ve meşru olduğunun en açık göstergeleri.’ İfadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
‘Sivil Yerleşimleri Hedefleyen Roketler, Harekâtın Anlamlı ve Meşru Göstergesi’

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin