Solhan’a Doğalgaz Müjdesi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu aldığı kararla Doğugaz Dağıtım A.Ş’nin dağıtım bölgesini Solhan’ı kapsayacak kadar genişletti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek ve berberindeki heyetin geçtiğimiz günler Aşağı ve Yukarı Kalehan Barajının açılış törenine katılan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan ile yaptığı görüşmeler neticesinde Solhan’a doğalgaz verilmesi ile ilgili ön çalışmalar başlamıştı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan ile yapılan görüşme sonrası açıklamalarda bulunan Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, ön çalışmaların başladığını ve Belediye Meclisinin gerekli kararları almak için toplanacağını duyurmuştu.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunun Doğugaz Dağıtım A.Ş’nin dağıtım bölgesini Solhan’ı kapsayacak kadar genişletme kararını sosyal medya hesaplarından duyuran AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek ve Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız emeği geçen herkese teşekkür etti.

Twitter hesabı üzerinden Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun Doğugaz Dağıtım A.Ş’nin dağıtım bölgesini Solhan’ı kapsayacak kadar genişletmesini duyuran Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, “Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu bugün 9485-1 sayılı Kararı ile Doğugaz Dağıtım A.Ş.’nin dağıtım bölgesine Solhan İlçemizi de kapsayacak şekilde genişletmiştir. Solhan’ımıza Hayırlı Olsun. Emeği geçen herkesten Allah razı Olsun.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Solhan’a Doğalgaz Müjdesi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin