Solhan’da 7 adet halı saha yapıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Solhan’da genelindeki halı saha yapımlarıyla alakalı bilgi veren Başkan Abdulhakim Yıldız, şu açıklamalarda bulundu:

“Halime Pınar Mahallesinde NATO yolunda bu yıl istinat duvarı çalışmalarını başlattık. Herkesin bilgisi dâhilinde geçen sene Boğlan Mahallesini bitirmiştik. Bu sene de bu manada Halime Pınar Mahallesi’nde kısmen de olsa bitirmek üzereyiz. Az işimiz kaldı onu da inşallah ilkbahar başlayıp bitireceğiz.  Halime Pınar Mahallesinin hizmeti biraz zor, sebebi de şu; coğrafi yapısından kaynaklı orada duvar örmeden yol yapma şansınız yok. O yaptığımız yolları koruyabilmek için muhakkak istinat duvarları yapma zorunluluğu var. O açıdan orada yoğun bir istinat duvarı yapıldı ve maalesef sezona yetiştiremedik. Bu sezon aslında bitirmeyi planlamıştık ancak ummadığımız zorluklarla karşılaşınca önümüzdeki seneye sarktı. Önümüzdeki sene inşallah o yolun tamamını bitirip vatandaşımızın hizmetine sunacağız. NATO yolunun üst bölgesinde bir halı saha çalışması yaptık. Orada 80 metre uzunluğunda yaklaşık 6 metre yüksekliğinde duvarlar ördük. Arkasının dolgusunu yaptık. Orada bir halı saha çocuk oyun alanı ve inşallah mesire alanı yapacağız. Bu şekilde en azından oradaki vatandaşımızın çocuklarıyla gidip nefes alabilecekleri, gençlerimizin orada vakit geçirecekleri bir alan olacak. İnşallah yer buldukça imkânlar dâhilinde bu ve benzeri projeleri hayata geçirip hem ailelerimizin hem gençlerimizin bu manada sosyal aktivitelerini yapmaları adına alanlar oluşturuyoruz.”

“GENÇLERİMİZE ÖNEM VERİYORUZ”

Bu yıl Solhan genelinde 7 tane halı saha yaptıklarını söyleyen Başkan Yıldız, “Kaba yapıları bitti sadece halı serme işlemleri kaldı. Halıları da inşallah firma en yakın zamanda getirip döşeyecek. Biz gençlerimizi seviyoruz, gençlerimize önem veriyoruz. Dolayısıyla bu gençlerimizin sosyal etkinlik ve faaliyetlerini yapabilecekleri alanları oluşturma gibi görevimiz var. Bizde bunları bildiğimizden ve Gençlik ve Spor Bakanlığımızdan almış olduğumuz 5 adet hibe halı sahanın üzerine 2 tane de biz ilave ederek bu sayıyı 7’ye çıkarttık. Bu halı sahalarımız faaliyete geçtiğinde ben inanıyorum gençlerimiz orada geçirdiği vakit içinde sigara ve benzeri kötü alışkanlıklardan uzak kalmış olacaklar. Bu da bizim için çok değerli ve kıymetlidir. Bizim bütün uğraşımız ve çabamız bütün gayretimiz yarınlarımızı ve geleceğimizi inşa edecek olan bu gençlerimize bu ve benzeri projelerle hayatlarını yaşamlarını yön verecek ve kolaylaştıracak. Dolayısıyla geleceğimizin inşasında da yetiştirdiğimiz bu gençlerimizin bu manada daha etkili ve daha verimli olacağını düşünüyoruz. İnşallah Allah güç kuvvet verdikçe bizde Solhan’ı daha yaşanabilir bir hale getirmek için mücadele edip gayret sarf edeceğiz. Solhanlı hemşehrilerimizin yaşam kalitesini yükseltici projeleri hayata geçirmek her birimizin, her çalışanımızın boynunun borcudur. Bizde Solhan’a karşı olan bu borcumuzu ödemek için bütün gayret ve çabalarımızı inşallah sonuna kadar sarf edeceğiz. Makam ve mevkilerin geçici olduğunu biliyoruz. Görevi bıraktığımızda arkamızda konuşulacak eserlerimiz olsun istiyoruz” dedi. (Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Solhan’da 7 adet halı saha yapıldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin