Tiryaki; “Umut tacirliğine ve inanca karışmaya dur diyoruz”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tiryaki; “20 yıldır tek başına iktidar da olan bir partinin özelde ilimizle, genelde ülkemizle alakalı umut tacirliği yapmasına yeter artık (hama beso, edi bese) diyoruz. Ana Muhalefetin de buna tepki olarak inanca yönelik açıklamaları kabul edilemezdir diyoruz. Sahada yaptığımız çalışmalar sırasında halkımızın; mevcut iktidarın yaptığı haksız uygulamalardan dolayı rahatsız olduğunu ifade etmek istiyoruz. Mevcut iktidarın kandıra bildiğini zannettiği vatandaşlarımızın; kendilerine yapılan ve kendileri için yapılmayan her şeyin farkında olduğunu, buradan kamuoyu ve iktidar mensuplarıyla paylaşmak istiyoruz” dedi.

Son bir haftada yapmış oldukları ziyaretlerden bahseden Tiryaki:

‘’Son bir haftada Saadet Partisi İl Yönetimimizdeki arkadaşlarımızla birlikte Genç, Yayladere, Yedisu, Karlıova ve Kiğı İlçelerimizde yaptığımız ziyaretlerde; Depremde oluşan sıkıntılardan, Gençlerimizin iş bulamayışına bağlı olarak İl dışına göç etmelerine, işe alımlardaki liyakatsizliklerden, kamuyu zarara uğratan ihalelere, Tarım ve hayvancılığın çöküşünden, vatandaşımızın dertleriyle ilgilenilmemesine dair birçok hususu yerinde inceleme fırsatımız oldu.

Bu bağlamda; mevcut iktidarın ilimizin asıl sorunlarıyla ilgilenmekten ziyade, suni bir gündem oluşturmaya çalıştığını ve basına yansıyan gözlerindeki ışığın! Halkımız tarafından çok iyi göründüğü kanaatindeyiz.

Gittiğimiz her ilçemizde vatandaşımızın yakın ilgisiyle karşılaştığımız için mutlu olsak da;  Genç ilçemizde pırlanta gibi gençlerimizin iş bulamamasına, Yedisu’da deprem konutlarının hala yapılamamasına, Yayladere ye Valimizin hala gitmemiş olmasına, Kiğı da yapılan işlerde Kamunun milyonlarca lira zarara uğratılmış olmasına, Karlıova da adam kayırmanın ve liyakatsizliğin had safhada olduğuna da üzülüyoruz. Solhan ilçemizde oluşabilecek sel felaketinin önleminin alınmamasından, Adaklı ilçemize giderken milyonlarca liraya mal edilmiş rezil yola da üzülüyoruz” şeklinde konuştu.

Tiryaki; “Hayvan Yetiştiricilerinin girdi fiyatlarının yükselmesine bağlı olarak yetiştiremedikleri hayvan sayılarının ciddi manada düştüğüne, sokak hayvanlarının sahipsiz oluşuna, avcılık adına yapılan katliamlara, İlimizde yapılan yatırımların hoyratça kullanılmış olmasına, doktorlarımızın yurt dışına gitmek için yabancı dil çalışmasına, intihar olaylarına, uyuşturucu kullanma oranlarına, Kamu kurumlarındaki usulsüz ihale duyumlarına, yapımı geciktirilen yollara ve tünellere, mülakat zulmüyle yüksek puanla atanamayan gençlerimize de üzülüyoruz.  20 yıldır tek başına iktidarda olan ve ilimizden de bir Bakan’ın kadrolarında bulunduğu Ak Parti’nin ilimize yapmış oldukları çalışmaların yeterli olup olmadığını halkımızın takdirine bırakıyoruz” dedi.

Ana Muhalefete de seslenen Tiryaki;

“AK Parti’nin yanlışlıklarına rağmen 20 yıldır iktidarda kalmasında özellikle ana Muhalefetin de etkisi bulunmaktadır. Sırf muhalefet yapacağım diye bu milletin inanç değerleriyle uğraşmamanın ve insanların inancını iktidar gibi günlük politikaya alet etmemenin gerektiğini düşünüyoruz.” (Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Tiryaki; “Umut tacirliğine ve inanca karışmaya dur diyoruz”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin