Türkiye şampiyonu oldular

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara’da yapılan 10 Kasım Atatürk’ü Anma Koşusu, Eryaman’da 700’e yakın öğrencinin katılımıyla yapıldı. Eryaman Olimpiyat Hazırlık Merkezi’nin yanında gerçekleştirilen koşuda Bingöl’ü 15 sporcu temsil etti.

Saat 09.05’te Atatürk anısına yapılan saygı duruşu ve devamındaki İstiklal Marşı’nın ardından Küçükler, Yıldızlar ve liseli Gençler kategorilerinde yapılan yarışmalarda Bingöl’ü temsil eden Yıldız Kızlar Kategorisinde sporcumuz Merve Gezici Türkiye İkincisi oldu.

Merve Gezici ile birlikte aynı takımda mücadele eden Büşra Tekbaş, Tülin Barut, Yağmur Akarbulut ve Gülay Güler’den oluşan Yıldız Kızlar Takımı, Türkiye Şampiyonu olarak önemli bir başarıya daha imza attı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Koşusunda Türkiye şampiyonu olan Yıldız Kızlar Takımını elde ettikleri anlamlı başarıdan dolayı kutlayarak sporcu ve antrenörlerinin başarılarının artarak devam etmesi temennisinde bulundu.  (Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Türkiye şampiyonu oldular

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin