Üniversite Kaplıca Oteli Yenileniyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bingöl Üniversitesi Uygulama Oteli ve Termal Tesisi tadilata alındı.

Bingöl Üniversitesi Uygulama Oteli ve Termal Tesisi tadilata alındı. Tadilata alınan otel ve tesis binasının bazı kısımlarında değişikliğe gidilecek. Bingöl Üniversitesi sosyal medya hesabından yapılan duyuruda, “Bingöl Üniversitesi Uygulama Oteli ve Termal Tesisleri 17.08.2020 tarihinden itibaren tadilata alınmıştır. Tadilat bitimine kadar kapalıdır.” Denildi.

Bingöl Üniversitesi Uygulama Oteli ve Termal Tesisi ile ilgili üniversitenin resmi internet sitesinde şu bilgiler yer alıyor:

“Bingöl Üniversitesi Uygulama Oteli ve Termal Tesisleri, Bingöl iline kazandırılan önemli tesislerden biri. Bingöl’deki termal suların geçmişten günümüze binlerce yıldır şifa kaynağı olduğu bilinmektedir. Termal Tesisler, Bingöl-Erzurum yolu 22. Km. üzerinde Ilıcalar Beldesi’ndedir. Tesiste 36 yataklı otel, bay ve bayanlar için ayrı ayrı olmak üzere 2 adet 42 °C sıcaklıkta termal havuz, 2 adet vücut sıcaklığının altında havuz ve 2 adet termal havuz olmak üzere toplam 6 kapalı havuz bulunmaktadır. 2 Türk hamamı, 2 sauna, restoran, masaj ve dinlenme odalarından oluşan tesis, son derece modern bir görünüme sahiptir. Tesislere ait bütün sistemler, otomasyon programlı bilgisayarlar üzerinden kontrol edilmektedir. Ayrıca tesisler, Turizm ve Otelcilik Programı ile Fizyoterapi Programı’nda okuyan öğrenciler için uygulama alanıdır.”(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Üniversite Kaplıca Oteli Yenileniyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Burası yeni yapılmadı mı zaten arkadaş?

    Cevapla
Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin