Uyuşturucu ile mücadele eğitimi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bingöl Valiliğinden yapılan açıklamada, “Bingöl Emniyet Müdürlüğü olarak ülkemizin geleceği gençlerimizi hedef alan uyuşturucu madde satıcıları ve kullanıcılarına yönelik yürütülen çalışmalarda ailelerin desteğini almak amacıyla, 15.10.2021 günü; Çocuk Evleri Koordinasyon Müdürlüğünde görevli personellerin katılımı ile Sayın İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’nun hayata geçirdiği “En İyi Narkotik Polisi Anne” konulu seminer düzenlenerek, madde kullanımı ile mücadelede annenin önemi, madde kullanımı ile mücadelede ailelerin neler yapabilecekleri, madde kullanan kişilerin belirtileri konusunda eğitim verilmiştir.

Ayrıca 25.10.2021 günü Kiği İlçemiz Halk Eğitim Merkezinde ilçede ikamet eden vatandaşların katılımı ile “En İyi Narkotik Polisi Anne” projesi kapsamında seminer düzenlenerek madde kullanımı ile mücadelede annenin önemi, madde kullanımı ile mücadelede ailelerin neler yapabilecekleri, madde kullanan kişilerin belirtileri konusunda eğitim verilmiştir.

Uyuşturucu madde satıcıları ve madde kullanan şahıslara karşı kararlılıkla yürütülen çalışmalar Bingöl Halkının destek ve katılımı ile sürdürülmektedir.

Bingöl Emniyet Müdürlüğü olarak yapılan her çalışma ülkemizin geleceği gençlerimizi her türlü madde bağımlılığına karşı koruma bilinciyle sürdürülmektedir.” denildi. (Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Uyuşturucu ile mücadele eğitimi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin