Vali Ekinci’den Polis Haftası kutlama mesajı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 Vali Kadir Ekinci, Türk Polis Teşkilatı’nın 176. kuruluş yılı ve Polis Haftası dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Ekinci, mesajında, polis teşkilatının vatandaşların huzuru ve güvenliği için yurdun dört bir yanında fedakarca görev yaptığını belirtti. Devletin temel kurumlarından olan ve yüksek görev bilinci ile sorumluluklarını en iyi, doğru ve hızlı şekilde yerine getirmeyi sürdüren polis teşkilatının gününü kutlayan Ekinci, şunları kaydetti:

“Din, devlet ve millet bilinciyle gece gündüz demeden vatandaşımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlenmesini önlemek, suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren gözbebeği kurumumuz polis teşkilatımız ülkemiz için büyük bir öneme sahiptir. Özellikle son yıllarda, terör başta olmak üzere, suç ve suçlulara karşı verdiği amansız mücadelesindeki başarısından dolayı polisimizle gurur duyuyoruz. Yaşadığımız zamanın ihtiyaçlarına göre kendisini yenileyen, her durumda hukukun üstünlüğünü ve insan haklarını önceleyen, kadim medeniyetimizi ve kültürel değerlerimizi korumayı görev bilen emniyet mensuplarımız vazife ve sorumluluklarını bundan sonra da en güzel şekilde devam ettireceklerdir inşallah. Şehit kahraman polislerimizi rahmetle anıyor, görevleri başındaki polislerimize ve gazilerimize sevdikleri ile birlikte sağlıklı, mutlu ve başarılı bir ömür temenni ediyorum.”(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Vali Ekinci’den Polis Haftası kutlama mesajı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin