Yedisu’daki ASM, hizmete başladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bingöl İl Sağlık Müdürlüğü’nce Yedisu ilçesinde yapılan Aile Sağlık Merkezi binasının hizmete açıldığı öğrenildi.

Bingöl İl Sağlık Müdürü Mehmet Emin Gündoğdu ile siyasi ve bürokrasinin girişimleri sonucu 2018 yılında ihalesi yapılan Yedisu Aile Sağlığı Merkezi ve Toplum Sağlığı Merkezi, hizmete girdi.

İlçede yapılan Aile Sağlığı Merkezi, Toplum Sağlığı Merkezi, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu binası inşaat taban alanı 817 metrekare olduğu, lojman binasının ise 240,47 metrekare olduğu öğrenilirken, toplam proje bedelinin de 5 milyon 424 Bin TL olduğu belirtildi.

Resmi açılışın pandemi nedeniyle 2021 yılının ilk aylarında olacağını aktaran Bingöl İl Sağlık Müdürü Mehmet Emin Gündoğdu, hizmet binasının hayırlı olmasını diledi.

Gündoğdu; “İlçemizde yapılan modern hizmet binası hayırlı olsun. Sağlık yatırımlarımıza gerek ilçelerimizde gerekse ilimizde aralıksız bir şekilde devam edeceğiz. Bu yatırımda emeği olan, bize katkı sunan hem bürokrasi hem siyasilerimize teşekkür ederiz” dedi. (Mustafa tunç)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yedisu’daki ASM, hizmete başladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin