Yıldırım, “Elimizden gelen desteği sunacağız”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek ve beraberindeki heyet Genç ilçesine ziyaret gerçekleştirdi.

Adaklı ile kardeş belediyecilik girişimleri için Bingöl’e ziyaret gerçekleştiren Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek ve AK Parti teşkilatı ile beraber Solhan’ı ziyaret ettikten sonra Genç ilçesinde Belediye Başkanının makamında partililerle bir araya geldi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genç Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik,  Genç ilçesinin geçmiş dönemde alamadığı hizmeti son 2 yılda çalışma arkadaşları ve Milletvekillerinin desteğiyle gece gündüz çalışarak ilçeyi hizmete doyurmaya çalıştıklarını söyledi.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım,  Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik’i hizmetlerinden dolayı tebrik ederek gönüllere dokunarak 2023 hedeflerine ulaşmaları gerektiğini vurguladı.

Başkan Dirik, Genç Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan Kıl Testere kursunda yapılan tabloları Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ve Milletvekilli Feyzi Berdibek’e hediye etti. Heyet belediye binası önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. (Havadis Gazetesi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yıldırım, “Elimizden gelen desteği sunacağız”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin