Zekeriya Kazan, Koronaya Yakalandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gelecek Partisi Bingöl Merkez İlçe Başkanı Zekeriya Kazan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Covid-19 testinin pozitif olduğunu duyurdu. Kazan, yaptığı paylaşımda, “Kıymetli arkadaşlar dün yaptığım COVID-19 test sonucum pozitif cıktı. Ilk gun ağır bir şekilde gecti. Bugün biraz daha iyiyim. Evde izole ettim kendimi. Sizlerden dua isterim. 14 gün boyunca karantinada kalacağım.. Allah’a emanet olunuz.” İfadelerini kullandı.

Ağırbaş, Ailesinin Covid-19 testleri Negatife Döndü

Gelecek Partisi Bingöl İl Başkanı Muhittin Ağırbaş’ta sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda ailesinin Covid-19 testlerinin negatife döndüğünü duyurdu. Ağırbaş, yaptığı paylaşımda, “14 gün önce Covid-19 testleri pozitif çıkan eşim, kızım, oğlum ve gelinimin bugün yapılan test sonuçlar Rabbime şükürler olsun ki hepsinin NEGATİF çıkmıştır. Allah tüm hastalarımıza şifalar ihsan eylesin.”

Ahmet Hakan Vergi, kendisine belgesel çekimlerinde yardımcı olan ve özellikle de kurgu aşamasında emeği olan Ramazan Fırat Yıldız’a teşekkür etmeyi unutmadı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Zekeriya Kazan, Koronaya Yakalandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin