14 Hırsızlık Olayı Aydınlatıldı, 2 Şüpheli Tutuklandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

14 farklı hırsızlık olayı ile ilgili 8 şüpheliyi yakalandı. Şüphelilerden 2’si çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubeye bağlı ekipler, kentte meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili çalışma yaptı. Ekiplerin çalışmasında 6 ev ve 8 açıktan hırsızlık olayları ile ilgili 8 şüpheli tespit edildi. Tespit edilen şüpheliler düzenlenen operasyonlarla yakalandı. Emniyette ifadesi alınan 8 şüpheli adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkartılan şüphelilerden 2’si tutuklandı, 6’sı ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı.

Konu ile ilgili Bingöl İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, ‘‘11-22/12/2019 tarihleri arasında ilimizde (6) adet ikametten hırsızlık, (8) adet açıktan hırsızlık olayı meydana gelmiştir. Olayı gerçekleştiren şüpheli ya da şüphelilerin tespiti ve yakalanması için personelimizin duyarlı, etkili ve gayretli çalışmaları sayesinde olayı gerçekleştiren (8) şüpheli şahıs yakalanmış olup, sevk edildikleri adli merciler tarafından (2) şüpheli şahıs tutuklanmış, (6) şüpheli şahıs ise Cumhuriyet Başsavcılığından serbest bırakılmıştır.’’ İfadelerine yer verildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
14 Hırsızlık Olayı Aydınlatıldı, 2 Şüpheli Tutuklandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin