330 Kilogram Uyuşturucu Yakalandı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bingöl İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca, Bingöl Merkez Çeltiksuyu Köyü Havaalanı kavşağında 330 kilogram toz esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili yakalanan 1 şahıs tutuklandı.

Bingöl İl Jandarma Komutanlığınca uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadele kapsamında yürütülen istihbari çalışmalar neticesinde 15 Aralık 2019 tarihinde Merkez ilçe Çeltiksuyu köyü havaalanı kavşağında Öğle ve Vana isimli narkotik dedektör köpeklerinin de katılımıyla operasyon düzenlendi.

Uzaktan drone ile tespit edilen saman yüklü kamyonda saman çuvalları içerisine gizlenmiş vaziyette 10 kilogramlık paketler halinde toplam 330kilogram toz esrar ele geçirildi. Olayla ilgili yakalanan 1 şahıs tutuklandı.

Olay hakkına Valilik açıklamasında, “güvenlik güçlerimiz, bölge halkımızın da desteğiyle ilimiz genelinde uyuşturucu veya uyarıcı madde ile mücadeleye aralıksız olarak devam etmektedir” denildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
330 Kilogram Uyuşturucu Yakalandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin