452 Noktaya ‘Koronavirüs’ Denetimi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Koronavirüs tedbirleri kapsamında denetimleri sıkılaştıran Bingöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, unlu mamuller, et ürünleri ve marketler başta olmak üzere 452 noktayı denetleyerek esnafa uyarılarda bulundu.

Bingöl Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından yapılan açıklamada, kentte faaliyet gösteren işletmelere yönelik denetimlerin arttırıldığı belirtildi.

FIRIN VE MARKETLERE SIKI DENETİM

Zabıta Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan ekiplerin, 24 saat esasına göre çalıştığı belirtilen açıklamada, unlu mamul üretim noktaları ile marketlerde denetimlerin sıkılaştırıldığı belirtildi.

Açıklamada, “Kent genelinde faaliyet gösteren fırın, simit satış noktaları, et ürünleri, tatlı satış noktaları ile marketlere yönelik gerçekleştirilen denetimler kapsamında hijyen kuralları ve ekmek gramajları incelendi. Fırın işletme sahipleri ve çalışanlar koronavirüs salgınına karşı bilgilendirilerek, hijyen kurallarına titizlikle riayet etmeleri istendi. Vatandaşlarımızın temel gıda ihtiyaçlarının karşılandığı marketlerde sıkı bir şekilde denetlenerek, Tüketicinin Korunması Hakkında Kanunu fiyat etiketi hükümlerine uyulması gerektiği vurgulandı” denildi.

ZABITA 7/24 SAHADA

Zabıta ekiplerinin koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan kararlar doğrultusunda hareket ettiği belirtilen açıklamada, kısa sürede 452 noktada denetimlerin gerçekleştirdiği belirtildi.

Zabıta ekiplerinin fırsatçılara geçit vermediği vurgulanan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Vatandaşlardan gelen her ihbar dikkate alarak, ani denetimlerle hijyen ve fiyat kontrolü sağlanıyor. Yine belirli kurallar çerçevesinde hizmet vermeye devam eden lokanta ve restaurantların kurallara uygun şekilde hizmet verip vermedikleri düzenli bir şekilde kontrol ediliyor. Koronavirüs ile mücadele döneminde tüm ekipleriyle sahada olan zabıta teşkilatı, halkın sağlık ve esenliği adına 7/24 esasına dayalı olarak faaliyetlerini sürdürmeye devam edecektir.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
452 Noktaya ‘Koronavirüs’ Denetimi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin