57 bin 840 öğrenci ders başı yapacak

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milli İl Millî Eğitim Müdürü Kadri Engin, 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı 2’nci Dönemi başlangıç mesajında, Bingöl’de 368 eğitim kurumunda 4 bin 49 öğretmen ve 57 bin 840 öğrencinin ders başı yapacağını söyledi.

İl Millî Eğitim Müdürü Kadri Engin, 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı’nın İkinci Dönemi´nin başlayacak olması vesilesi ile bir mesaj yayımladı.

Engin yayımladığı mesajında: “04 Şubat 2019 tarihinde başlayacak olan 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı İkinci Dönemi´nde 368 eğitim kurumumuzda, 4.049 öğretmen ve 57.840 öğrencimizle ders başı yapılacaktır. Geleceğimizin teminatı olup bizlere emanet edilen evlatlarımızı geleceğe hazırlamak ve onların geleceğe güvenle bakabilmelerini sağlamak amacıyla öğretmen, veli ve öğrencilerimizle kısa bir aradan sonra büyük bir heyecan ve azimle yeni bir eğitim-öğretim dönemine başlayarak sınıfları dolduracak olan öğrencilerimizin akademik, sosyal, kültürel ve manevi yönden gelişimlerini sağlamak en önemli görevimizdir” dedi.

Mesajında öğretmenlere seslenen Engin, “2018-2019 Eğitim Öğretim Yılının İkinci Dönemi ile birlikte bizlere emanet edilen evlatlarımızı geleceğe hazırlamak, onların geleceğe güvenle bakabilmelerini sağlamak adına göstereceğiniz gayret ve fedakârlıklar dolayısıyla şahsınıza teşekkür eder, sizlerle meslektaş olmanın verdiği gururla şahsınıza ve üstün gayretlerinizle yetişen geleceğimizin teminatı öğrencilerimize başarılarla dolu bir eğitim-öğretim dönemi diliyorum. 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönemi’nde göstermiş olduğunuz özverili ve gayretli çalışmalarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyor, gayretli çalışmalarınızın 2. Dönem’de de aratarak devam edeceğine inanıyorum” diye konuştu.

Mesajında öğrencilere güvendiğini söyleyen Engin, “Kısa bir tatil sonrası yeni bir heyecan ve umutla sınıfları dolduruyorsunuz. Sizlerden beklentimiz sağlam bir inanç ve istekle derslerinize sımsıkı sarılarak hayalini kurduğunuz hedeflerinize ulaşmak için azami gayret göstermenizdir. Siz sevgili öğrencilerimize yönelik olarak okullarımızda eğitim öğretim faaliyetlerinin yanında her seviyede beceri, yetenek, sportif ve kültürel gelişim etkinlikler de dönem boyunca artarak devam edecektir. Sizleri çok seviyor ve sizlere güveniyoruz” diye konuştu.

Engin, mesajında velilere şu mesajı verdi:

“Bize emanet ettiğiniz öğrencilerimizin fenni, milli, manevi ve ahlaki yönden gelişimi için tüm imkanlarımızla elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret göstermekteyiz. Bu süreçte siz kıymetli velilerin, öğrencilerimizin muvaffakıyetinde büyük bir rol üstlendiğini biliyor; eğitim faaliyetlerinin başarılarla taçlandırılması için siz kıymetli velilerin eğitim-öğretim faaliyetlerinde etkin rol almak suretiyle desteklerinizi bekliyoruz.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
57 bin 840 öğrenci ders başı yapacak

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin