Bayar, yılın öğretmeni seçildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Solhan Şehit Kaymakam Ersin Ateş İlkokulu/Ortaokulu Okul Müdürü Ferhat Bayar, ‘Yılın Öğretmeni’ seçildi. Bayar, 24 Kasım Öğretmenler Günü haftasında 81 ilin temsilci öğretmenleriyle birlikte Cumhurbaşkanlığı ev sahipliğindeki görüşmede Bingöl’ü temsil edecek.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından tertip edilen öğrencilerinin hayatını değiştiren, eğitimde üstün başarı göstermiş, fedakârlıkları ve özel nitelikleriyle farklılıklar ortaya koymuş ‘Mesleki Çalışmalarıyla Öne Çıkan Öğretmenler’ programında, Solhan Şehit Kaymakam Ersin Ateş İlkokulu/Ortaokulu Okul Müdürü Ferhat Bayar, ‘Yılın Öğretmeni’ seçildi.

Ferhat Bayar, 24 Kasım Öğretmenler Günü haftasında 81 ilin temsilci öğretmenleriyle birlikte Cumhurbaşkanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek görüşmelerde Bingöl ilini temsil edecek.

Milli Eğitim Bakanlığı Değerlendirme Komisyonu tarafından mesleki çalışmalarıyla farkındalık yaratan, çevresiyle iyi ilişkiler geliştirerek toplum tarafından takdir edilen, gerçekleştirdiği faaliyetler ile hem mesleki çevresinin hem de çocukların kaliteli çalışmalara erişimine katkı sunan, görev aldığı projelerle ve komisyon görevleriyle hem yerelde hem de ulusal çapta eğitime katkı sunduğu belgelenen öğretmenimizi başarılarından dolayı tebrik edildiler.

FERHAT BAYAR, KİMDİR?

Ferhat Bayar, Atatürk Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Lisans mezuniyetinin yanı sıra, Hoca Ahmet Yesevi Uluslararası Türk Kazak Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi Yüksek Lisans mezunudur.  Bunun yanı sıra, Anadolu Üniversitesi Adalet Ön Lisans bölümünü başarıyla tamamlamış ve halen İstanbul Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Lisans eğitimine devam etmektedir.

Yayınlanmış ‘Okul Yönetimi & Veli Katılımı’ isimli kitabı mevcut olup, ayrıca öğretmen itibarı üzerine bir kitap çalışması da devam etmektedir. Yayınlanmış eğitim içerikli birçok kitapta kitap bölümü yazarlığı da yapmıştır. MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından basımı gerçekleştirilen ve Türkiye geneli öğretmenlere yönelik olarak uygulanmakta olan ‘Temel Algoritmik Düşünme ve Bilgi İşlemsel Düşünme Becerilerinin Geliştirilmesi’ programı kapsamında, ‘Bilgi İşlemsel Düşünme Becerisinin Disiplinlerarası Yaklaşım İle Öğretimi Etkinlik Kitabı’nın yazımında görev almıştır. Mevcut süreçte aktif olarak Bingöl Milli Eğitim Müdürlüğü Kitap Komisyonu’nda ‘Editör/Yazar’ olarak görev almaktadır.

Eğitim çalışmalarının yanı sıra sivil toplum çalışmalarında da aktif olarak yer alan Ferhat Bayar, yerel ve ulusal çapta faaliyet gösteren birçok sivil toplum kuruluşunda kurucu üye, üye, eğitmen, gönüllü ve kolaylaştırıcı olarak görev almaktadır.(Haber merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bayar, yılın öğretmeni seçildi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin