Afad, gönüllü eğitimlerine başladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bingöl AFAD İl Müdürlüğü tarafından 40 kişilik gönüllü grubuna çeşitli eğitimler verilmeye başlandı.

Bingöl İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), geçtiğimiz dönemlerde başlattığı gönüllülük çalışması kapsamında gönüllü olan bireylere eğitimler vermeye başladı.

Bu kapsamda yazılı bir açıklama yapan AFAD; “E-Devlet sistemi üzerinden AFAD Gönüllüsü olmak isteyen 40 kişilik bir grup, kendilerine gönderilen şifre ile https://gonullu.afad.gov.tr/ sitesine yönlendirilerek ilk eğitim olan “Temel Afet Bilinci Eğitimlerini” uzaktan eğitim sistemiyle bitirerek sertifikalarını almaya hak kazandı.  Akabinde İkinci eğitimlerini (Destek AFAD Gönüllülüğü) almaları amacıyla Kurumumuza davet edilen “Temel Afet Gönüllülerimize” İl AFAD Müdürümüz Mehmet Emin Boğatekin başkanlığında eğitmen personellerimizce uygulamalı eğitimler verildi. Bu hafta yapılan uygulamalı eğitimlerimizde AFAD Gönüllülük Sistemi, Trafik Kazaları ve Enkazlarda Arama Kurtarma Malzeme Tanıtımı, Çığda Arama Kurtarma Teknikleri, Yangın Söndürme Cihazı ve Söndürme Teknikleri, Enkazlarda Yer altı Akustik Dinleme Cihazı eğitimlerini uygulamalı olarak gönüllülerimize aktardık. “Destek AFAD Gönüllülüğü” eğitimlerimiz uygulamalı olarak devam edecektir” denildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Afad, gönüllü eğitimlerine başladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin