Ağralı’dan Kariyer Rekoru

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bingöllü Milli Atlet Yavuz Ağralı, katıldığı Vodafone 14. İstanbul Yarı Maratonunda 1.04.17 dakikalık derecesiyle üçüncü oldu. Ağralı, bu derecesiyle 2 dakika 20 saniyelik kariyer rekorunu geride bıraktı.

Bingöllü Milli Atlet Yavuz Ağralı, katıldığı Vodafone 14. İstanbul Yarı Maratonunda 1.04.17 dakikalık derecesiyle üçüncü oldu. Ağralı, bu derecesiyle 2 dakika 20 saniyelik kariyer rekorunu geride bıraktı. Bingöl Valiliği ve Bingöl Belediyesi desteğiyle Kenya’da kampa giren Milli Atlet Yavuz Ağralı, kamp dönüşü Vodafone 14. İstanbul Yarı Maratonunda koştu. Balkan koşusunda şampiyonluk unvanı kazanan Ağralı, Vodafone 14. İstanbul Yarı Maratonunda 1.04.17 dakikalık derecesiyle kendi kariyer rekorunu egale etti.

Ağralı’ya destek verenlerden Eğitim ve Toplum Gönüllüsü Semiramis Karaarslan, Ağralı’nın başarısını sosyal medya hesabı üzerinden kutladı. Karaarslan, ‘‘Bingöl Valiliği ve Bingöl Belediyesi desteği ile Kenya’ya kampa giden canımız Yavuz Ağralı 2 gün önce yurda döndü ve ayağının tozuyla bugün İstanbul da koşulan Vodafone 14. İstanbul Yarı Maratonu’na katıldı. Balkan Şampiyonu oğul canımız Yarı Maratonu 3.olarak kariyerinin en iyi derecesinden 2 dk. 20 sn. daha iyi koştu. 1.04.17’lik derecesiyle 28 Nisan da Hamburg’da yapılacak olan Hamburg Maratonu öncesi onun için çok iyi bir test oldu. Seni seviyoruz Yavuz’um… Kutluyor ve alkışlıyoruz Şampiyon… Desteğiniz için teşekkürler Bingöl valimiz Kadir Ekinci, Belediye başkanımız Yücel Barakazi… Ve söz vermiş olduğu bundan sonraki destekleri için de yeni Belediye başkanımız Erdal Arıkan’a teşekkürler…’’ ifadelerine yer verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ağralı’dan Kariyer Rekoru

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 9 Nisan 2019, 08:01

    Tebrikler Ağralı
    Çalışan kazanır.

    Cevapla
Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin