Bingöl'de Kiğı-Yayladere Yolu İçin Bakım Çalışmaları Başladı

TAKİP ET

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Yayladere ilçesi ve Batıayaz Köyü ziyaretinde Yayladere ile Kiğı ilçelerini birbirine bağlayan 54 kilometrelik yolun bakım-onarım çalışmalarının başlatıldığını duyurdu

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Yayladere ilçesi ve Batıayaz Köyü ziyaretinde Yayladere ile Kiğı ilçelerini birbirine bağlayan 54 kilometrelik yolun bakım-onarım çalışmalarının başlatıldığını duyurdu.

Vali Usta, yolda eksiklikleri yerinde gözlemlediğini belirterek, Kiğı-Yayladere arasındaki yolun bakım-onarımının ardından ikinci kat asfalt çalışmasının yapılacağını açıkladı.

Vali Usta, yaptığı paylaşımda, "29 Mayıs tarihinde Yayladere ilçemizi ve Batıayaz Köyümüzü ziyaret ettim. Yolun durumunu bizzat gözlemledikten sonra söz verdiğimiz gibi Kiğı-Yayladere arasındaki 54 km'lik yolun bakım-onarım çalışmasına başladık, ardından ikinci kat asfaltını da atacağız" dedi.

Usta, halkın karşısında verilen sözün yerine getirilmesinin mutluluk verici olduğunu belirterek, hizmette destekleri için Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, milletvekilleri Feyzi Berdibek ve Zeki Korkutata ile diğer ilgili yetkililere teşekkür etti.