☰
✕

Bingöllü şehit, dualarla son yolcuğuna uğurlandı

TAKİP ET

Edinilen bilgilere göre, 18 Şubat'ta Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde görev yapan Piyade Sözleşmeli Er Adem Avunan, mevzide yaralandı

Edinilen bilgilere göre, 18 Şubat’ta Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde görev yapan Piyade Sözleşmeli Er Adem Avunan, mevzide yaralandı. Daha sonra Ankara’da tedavi altına alınan Avunan, bugün tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Şehidin naaşı, defnedilmek üzere memleketi Bingöl’e askeri uçak ile getirildi. Bingöl Havalimanı’nda karşılanan şehit naaşı, Genç ilçesine bağlı Bayırlı köyünde düzenlenen törenin ardından dualarla defnedildi.

Şehidin cenaze törenine ailesinin yanı sıra Vali Vekili Abdullah Özübek, Belediye Başkanı Erdal Arıkan, jandarma ve polis ekipleri ile vatandaşlar katıldı.

Haber Merkezi

Anlık gelişmelerden haberdar olmak için sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz

Twitter

Facebook

Instagram