Cansızloğlu: "2023 Hedeflerinde Ben De Varım"
AK Parti'den aday adaylığını açıklayan İbrahim Cansızoğlu, '2023 hedeflerinde ben de varım' dedi
AK Parti’den aday adaylığını açıklayan İbrahim Cansızoğlu, “2023 hedeflerinde ben de varım” dedi.
Cansızoğlu, açıklamasında şunları söyledi:
“Cumhurbaşkanlığı yönetim sistemi, 2023 hedefleri için gelişen ve büyüyen bir Türkiye için kaçınılmaz bir yönetim sistemidir. Bu sistemde ancak, 17 yıllık bir geçmişe sahip olan ve Türkiye’yi adeta dünyada gelişmişlik sıralamasında ilk 10’a yerleştiren, Ak parti gibi temeli sağlam, güçlü ve birlik ruhuyla hareket eden bir parti ile mümkün olabilecektir.”
AK PARTİLİ OLMAK BİR AYRICALIKTIR
“2015 seçimlerinde yine aday adaylığı başvurum olmuştu ancak, partimizin vereceği kararlar hepimizi bağladığından sadece aday adayı olarak bu zorlu ve sorumlu göreve talip olmaktayız.Bizim için önemli olan partimizin misyonu, vizyonu ve temel ilkeleri ışığında sağlıklı ve güvenilir bir siyaset arenasının sonucunda kazananın yine partimizin olmasıdır.”
AK PARTİ BİR DAVA PARTİSİDİR
“Ak parti bir dava partisidir. Biz de bu davaya gönül vermiş ve inanmış birer neferiyiz. Temelleri sağlam, kardeşlik, birlik ve beraberlik ruhu içerisinde yine karşılıklı anlayış ve hoşgörü ile bu ağır sorumluluğun altına girmeyi bir görev olarak bilmekteyim.2002 yıllından bu yana; ekonomide, eğitimde, sağlıkta, ulaşımda ve sosyal devlet alanında her türlü çalışmaları ile halkımızın gönlünde adeta taht kuran bir partide aday adayı olmak her vatandaşımızın hakkıdır.Yaklaşık olarak 25 yıldır özel ve kamu sektöründe çeşitli alanlarda faaliyette bulunduğum iş adamı kimliğimle deneyim ve kazanımlarımla Bingöllümüze hizmet etme sorumluluğumun bilincindeyim. Gerek ekonomide, gerek işsizliğe çözüm bulmada, gerek sosyal hayatta gerekse ilin kent vizyonuna uygun projelerimle hizmet etmek için aday adayı oldum.Partimizin vereceği kararlara her zaman saygı duyarız. Bize görev tevdi edildiğinde Bingöllün her bir vatandaşı bizim için çok değerlidir ve tüm kesimlere adil, şeffaf ve eşit mesafede olacağımın da bilinmesini özellikle istiyorum. Görev verilmese de her zaman için parti bizimdir, partimize hizmet etmekten onur duyarız.”
24 HAZİRAN FARKLI BİR SEÇİM OLACAK
“24 Haziranda yapılacak olan 27. Dönem milletvekilliği seçimleri Türkiye’nin 2023 vizyonu ve hedefleri için bir dönüm noktası olacaktır. Ülkemizin bu şahlanışında görev ve sorumluluk almanın zorluklarını da biliyoruz. Ancak, güçlü kadroları, sağlam ve gelecek vizyonu olan Ak parti de görev yapmanın bir ayrıcalık olduğunu da biliyoruz. Ak parti ile kazanmış olduğumuz aydınlık ve gelecek öngörüsü bizleri bu göreve talip etmiştir. Ülkemizin geleceği hepimizin hedef ve politikalarından daha önemli ve daha önceliklidir. İlimiz için hayırlısı ne ise olsun.”